top of page
BCE14163-F2ED-4A7D-8E80-528D1CD93170.jpg

DAGSCHOTELS
op de WOENSDAG

Op bepaalde woensdag serveer ik "Gezond gemak" Dagschotels uit de keuken van CAROKookt Gevarieerde afhaal maaltijden boordevol groenten. Het is altijd een feest om te zien wat er op de woensdagen uit de keuken rolt. We koken graag met de seizoenen mee. Dus dek de tafel, slabbetje voor, bestel je dagschotel, haal hem woensdag af aan 't keukenraam en smullen maar!

PRIJZEN

Losse schotels € 17,50  of per strippenkaart ( 10 betalen, 11 halen)

AFHALEN

Nieuwe Leliestraat 16a

Je krijgt op woensdag een appje waneer je dagschotels klaar staan. Meestl is dit vanaf 17:00 uur, afhalen kan tot 20:00 of op afspraak. 

INVRIEZEN

Op verzoek kunnen we je maaltijd ook invriezen

OPWARMEN

Airfryer, oven, koekenpan, magnetron. De verpakking is milieuvriendelijk afbreekbaar en geschikt voor oven, airfryer of magnetron tot 180C. 

MENU

29 Maart Mousakka's

5 april Luchtige lente

12 april Vis pakketje

19 april Poulet a la Normande

3 mei Soulfood curry

BESETLLEN

Je kunt eenvoudig bestellen met een whatsappje naar ons op 0639439406 of onderstaande knop gebruiken

 

AIRFRYER 

In de keuken zijn we druk bezig met gezond koken zonder gedoe. Dat wensen wij jullie ook toe. De airfryer is echt niet alleen voor snacks. Het is naar ons oordeel de meeste gezonde, milieuvriendelijkste, voordeligste, veiligste en last but not least gemakkelijkste manier je maaltijd op te warmen. Wil je advies over de airfryer, laat het even weten. We adviseren je graag over het naar ons inziens beste apparaat zonder Teflon en BPA vrij.

logo carokookt.png
bottom of page