CATERING

Ik kook graag met een knipoog naar de Mediterrane keuken. Smaakvol, vers en gevarieerd. Dieetwensen van harte welkom. Wij gebruiken vlees en vis van verantwoorde komaf en werken het liefst met seizoensproducten.

 - Bel ons op 06 394 394 06

 - Vraag om informatie

LOSSE CATERING

Bestel losse gerechten die wij warm aanleveren in een thermobox, of bestel ze gekoeld zodat je ze zelf op het moment dat je ze later nodig hebt kunt bereiden en verwarmen.

lees meer

BUFFET

Vanaf 15 personen ​kun je kiezen uit een aantal heerlijke gerechten. Het buffet wordt geleverd incl. Chafinghdish, branders en opscheplepel.

Lees meer

BRUILOFT

Wij komen graag vrijblijvend kennismaken en jullie wensen bespreken.Jullie dag maken wij graag compleet met een smaakvol catering. 

lees meer

EVENEMENT

Wij verzorgen graag je promotie of boekpresentatie, het is ons op 't hart geschreven. Voor conferentie, jaarfeest  of festival. 

 

Vraag vrijblijvende info

CREW / FILM 

Locatie catering voor crew en cast is een vak apart. Het vraagt om snel schakelen, service en gevarieerd eten. 

 

Lees meer

KOK AAN HUIS

Wij komen graag vrijblijvend kennismaken en jullie wensen bespreken.Jullie dag maken wij graag compleet met een smaakvol catering. 

lees meer

BORRELPLANKEN

De borrelplanken worden geleverd inclusief de stoere houten planken van 1.50 meter! Natuurlijk helpen wij graag een handje mee bij het opstellen.

lees meer

MARITIEME CATERING

Ook dit jaar vaar ik weer mee als kok-aan-boord op meerdere zeilschepen. Ook jij kunt mee varen voor een culinair avontuur over de Wadden of de Noordzee.

 

 Lees mee

WADDEN ZEILTOCHT

met de SPES MEA

Ook dit jaar vaar ik weer mee als kok-aan-boord op de stoere zeilklipper van Klaas Bos.Ook jij kunt mee varen voor een culinair avontuur over de Wadden.

 Lees mee

 

INNS & OUTS CARO KOOKT

Cookie beleid, privacy beleid

 

Website design & implementation SIX GEESE FLYING amsterdam  Copyright CARO KOOKT Amsterdam