OVER CARO

CAROKOOKT is geboren uit liefde voor eten, de natuur en een positieve manier van leven.

KOOKSTIJL

Ik noem mijn kookstijl graag mediterraan met een knipoog naar de Hollandse keuken en af en toe een uitstapje naar een ander continent. Kortom, diepe smaken, verse producten en af en toe een recept uit het kookboek van mijn moeder.

Of het nu de catering voor een event op locatie, een privé diner bij mij in de keuken of Chef op locatie bij jullie thuis is, ik verheug mij er op dit samen met jullie te mogen doen. Want als je samen eet deel je mooie dingen.​

IMPAKT

Eerlijke ingrediënten

We gebruiken alleen verantwoord gevangen vis, waar enigszins mogelijk liefst bijvangst.

Liefst lokale landbouw

We doen ons dagelijks best, producten te kiezen die niet van "te ver ingevlogen" moeten worden. Het is een hele uitdaging, "liefst met locale producten" te koken. Denk bijvoorbeeld aan specerijen en de pitjes van de granaatappel......

Biologisch waar mogelijk

Als er biologische opties beschikbaar zijn, kiezen we absoluut daarvoor.

Weinig verspilling

Aan het eind van de dag doneren we aan locale projecten zoals Leger des Heils, de Voedselbank, de Buurtbuik of het locale buurthuis aan de Elandsgracht, of we vriezen het in. Zo hebben we geen food waste, maar goede ingredienten voor fijne fonds of andere gerechten.