KERST & CHRISTMAS

CATERING



scroll down for english menu please

Kerst menu 2025

We maken het jullie dit jaar lekker gemakkelijk.  Alle gerechten komen volledig geprepareerd, om zo zonder veel moeite in oven of op het fornuis te verwarmen en daarna met een luide "Ho Ho Ho" en brede glimlach aan de Kerst tafel te serveren.


Wanneer: Op te halen in de keuken 24 december tussen 10:00 en 12:00 uur (andere tijden in overleg)


Prijzen: Menu € 40,00 p.p.

Voorgerecht plus keuze hoofdgerecht. Komt met alle bij gerechten en garnituren. Wilt u liever de rilettes of de Kerstconsommeé i.p.v. de buffel burata, dan reken wij daarvoor € 4,00 p.p. extra


VOORGERECHT

Buffel buratta

Komt met veldsla, frisse paprikapesto, oven tomaatjes en een crostinni.

HOOFD

Gevulde kwartels

Kastanje sinaasappelvulling. Jus van rozemarijn, peper, citroentijm en gedroogde pruimen, Marsalla en Limburgse appelstroop van Crombach.


Right Royal gamestew

Caro’s Schotse winter stoof van gemengd wild. Langzaam gestoofd met jeneverbes, peperkoek, steranijs, zilveruitjes citroentijm en een klein scheutje Drambuie


Kalkoenrollade

Langzaam gegaarde kalkoenrollade. Dik gesneden. Salie, rozemarijn, Majoraan, peper en citroentijm, gedroogde pruimen, Marsalla en Limburgse appelstroop van Crombach.


Bospaddestoel ragout

Bospaddestoelen, sjalot, pruim, geklopte geitenkaas, hazelnoot, rozemarijn, jeneverbessen, citroentijm en een klein likje appelstroop voor het zoetje.

BIJGERECHTEN & GARNITUREN

Seizoens gratiné,  groene asperges, rodekool salade, stoofpeer, Oignions Monegask, Cumberland saus.

DESERT

Omdat menigeen zelf een familie na-gerecht heeft dat met kerst traditioneel gepresenteerd wordt, is er standaard geen dessert bij dit menu. Wilt u toch graag een desert, kijk even hieronder naar de Tartelette aux chocolat!


EXTRA BIJ TE BESTELLEN

Kerstconsommeė cappuchino € 6,00

Langzaam en lang getrokken ossenstaart consommee, met inlage van omelet, een vleugje kruidnagel. Erbij madeira cappuchino room. Kortom, dé kerst klassieker van Caro zelf.


Wilde ganzen rilettes  € 7,25

Genieten van comfortfood! Huisgemaakte ganzen rillettes met Cornichon, notenbrood en onze sjalot winter pikkel.


Lobster thermidor € 15,00

1/2 Lobster met overheerlijke Miso persillade en kruimige gartin. € 15


Tartelette aux Chocolat
  € 6,00

Chocolade tartelette

Harde Wenergebak, met een zachte chocolade vulling. Met sinaasappel en kastanje room


Dieet en allergie wensen welkom

Wilt u een wijnadvies, vraag ons even.

ik wil bestellen, stuur mij een offerte

Christmas menu 2025


We're making it easy for you this year. All dishes arrive fully prepared, so you can easily heat them in the oven or on the stovetop and then serve them at the Christmas table with a loud "Ho Ho Ho" and a broad smile.


When: Pick up in the kitchen on December 24th between 10:00 AM and 12:00 PM (other times upon request).


Prices: Menu €40.00 per person.

Starter plus choice of main course. Comes with all side dishes and garnishes. If you prefer the rilette or Christmas consommé instead of the buffalo burata, there's an additional charge of €4.00 per person.


STARTER

Buffalo buratta

Arugula, Caro's famous bell pepper pesto, and crostini


MAIN COURSE

Stuffed qualles

Chestnut orange filling. Rosemary, pepper, lemon thyme, and prunes, Marsal, and Limburg apple syrup from Crombach.


Right royal game stew

Caro's mixed game stew. Slowly simmered with juniper berries, gingerbread, star anise, Marsala wine, orange, silver onions, lemon thyme, and a dash of Drambuie.


Caro/s turkey roll

Slow-cooked turkey roll. Thickly sliced. Sage, rosemary, marjoram, pepper, lemon thyme, dried plums, Madeira, and Limburg apple syrup.


Wild Mushroom Ragout

Wild mushrooms, shallot, plum, whipped goat cheese, hazelnut, rosemary, juniper berries, lemon thyme, and a touch of apple syrup for sweetness.


SIDE DISHES & GARNITURES

Seasonal gratiné, green asparagus, red cabbage salad, stewed pear, Oignions Monegasque, Cumberland sauce.


DESERT

Because many people have their own family dessert that's traditionally served at Christmas, this menu doesn't include dessert as standard. If you'd still like dessert, take a look at the Tartelette aux chocolat below!


EXTRAS

Christmas soup €6.00

Slow-cooked oxtail consommé, with omelette filling and a hint of clove. Served with Madeira cappuccino cream. In short, Caro's own Christmas classic.


Rilettes €7.25

Homemade wild goose rillettes with Cornichon, winter pickle, nut bread, and apple syrup from limburg


Lobster thermidor  € 15,00

1/2 Lobster with tantalizing Miso persilade and flakey crust.


Chocolate Tartelette €6.00

Chocolate tartlet of hard Viennese pastry with a soft chocolate filling. With orange and chestnut cream.



Dieet en allergie wensen welkom

Wilt u een wijnadvies, vraag ons even.

I want to order plaese