top of page

PRIVE DINER 

AAN ONZE GROTE KEUKEN TAFEL

 

Kom in de keuken van CAROKOOKT, that's where it happens!

​

Jullie zijn van harte welkom om in alle rust te genieten aan de grote keukentafel van CAROKOOKT. Smaakvolle gerechten, een lust voor het oog, mond en hart. Bij ons aan tafel zit je ongedwongen en informeel.

We bieden een rustige en vriendelijke omgeving waar het goed toeven is onder het genot van onze kook kunsten en jullie gezellige geroezemoes van een goed gesprek.

​

Versterkte muziek tref je niet aan bij ons. Wellicht even de zachte klanken van een Frans chanson tijdens het genieten van de huisgemaakte Rilettes van Wilde gans. Wij houden van tafelgesprekken, van mens tot mens..

​

Daarom, welkom in de keuken van CAROKOOKT, laten we samen het glas heffen en  proosten op het leven!

​

Caro van der Meulen

​

Oh ja, natuurlijk houden we graag rekening met jullie dieet wensen ;)

​

DUE TO A TECHNICAL ERROR:

PLEASE CONTACT US DIRECT ON 

06 394 394 06

OR

INFO@CAROKOOKT.NL

SPECIAL MENU

DUTCH TASTING

Recepten uit mijn kookboek

€ 85,00 p.p.

incl. 3* bijpassende wijnen *3 glas p.p. totaal

HERFST MENU

2024

€ 55,00 p.p.

Vriendelijk verzoek per groep 1 gerecht per gang te kiezen. Vraag ons even.

​

VOOR GERECHT

Buffel buratta

tomaat - pesto - crostinni

of

Rillet van wilde gans

notenbrood - cornichon - appelstroop

​

HOOFD GERECHT

VIS

witvis, schelpjes, rivierkreeft, garnaal, scheermessen, citroen, laurier, witte wijn in Amandel saffraan saus

 

RUND

ZOERVLEISJ uit VAALS

Runderwang – Limburgs donker bier , gepikkelde wortel, laurier, citroen tijm, appelstroop

​

GEVOGELTE

Poulet a la Normande met zuidvruchten, citroentijm, appeltjes, calvados en een klein spekje

​

VEGETARISCH

Millefuille van groene linzen , pompoen, gebrande geitenkaas, humus, biet pickle, safraan boter , bladerdeeg​

​​

NAGERECHT

​SEMIFREDDO

Bitterkoekjes - honing - walnoot - Hemel op aarde likeur van Fa van Wees​​

​

 

DUTCH TASTING MENU

RECIPES FROM MY COOKBOOK*

€ 85,00 3 courses including 3 glasses of paired wines

(1 glas per course)

 

We kindly request that you order your choise

of 1 main dish in advance.  On the evening itself, ordered dishes cannot be changed.

Dietary wishes welcome.

 

STARTER

HOME MADE BISQU OF DUTCH ASPARAGUS

White asparagus – saffron -dill - grey shrimp (optional)

 

MAIN 

POULTRY

DUCK A LA ORANGE Duck – orange & Lapsang Souchong gravy – honey - black olive tapenade

 

FISH

FISH STEW SLIPTONG – prawns – crayfish – clams – razorblades in a Tomato almond sauce

 

VEGETARIAN

BRAISED CELERIAC STEAK Burned goatcheese – humus – beetrootpickle – saffran butter

 

ON THE SIDE 

SEASONS MOUSELINNE Sweet potato – tarragon pickle – mustard –

green pepercorns

   GREEN GARDENHERB LENTILS

  

 

DESERT

SEMIFREDDO Frisian cookies - honey - Heaven on earth liquer from Fa. Wees

 

TO ORDER EXTRA

€ 7,00 p.p.

CHEESE BOARD Caro’s choice of best Dutch cheeses 3 kinds of Dutch cheese – oven grapes - oatcrackers

 

 

** COOKBOOK

I am happy to present you with my new cookbook

CAROKOOKTBOEK

Story's and adventures from my kitchen. Please feel free to ask for a copy to have a look. € 35,00

bottom of page