



PRIVE DINER
AAN ONZE GROTE KEUKEN TAFEL
Kom in de keuken van CAROKOOKT, that's where it happens!
​
Jullie zijn van harte welkom om in alle rust te genieten aan de grote keukentafel van CAROKOOKT. Smaakvolle gerechten, een lust voor het oog, mond en hart. Bij ons aan tafel zit je ongedwongen en informeel.
We bieden een rustige en vriendelijke omgeving waar het goed toeven is onder het genot van onze kook kunsten en jullie gezellige geroezemoes van een goed gesprek.
​
Versterkte muziek tref je niet aan bij ons. Wellicht even de zachte klanken van een Frans chanson tijdens het genieten van de huisgemaakte Rilettes van Wilde gans. Wij houden van tafelgesprekken, van mens tot mens..
​
Daarom, welkom in de keuken van CAROKOOKT, laten we samen het glas heffen en proosten op het leven!
​
Caro van der Meulen
​
Oh ja, natuurlijk houden we graag rekening met jullie dieet wensen ;)
​
MENU EEN Herfstmenu € 55,00 p.p.
MENU TWEE Cullinair menu € 65,00 p.p.
MENU DRIE Dutch Tasting € 85,00 p.p.
MENU VIER Kerst menu 2024 55,00
​
PRIVE DINER
SEIZOENS MENU
€ 55,00 p.p.
Per groep 1 gerecht per gang.
​
VOOR GERECHT
Buffel buratta
tomaat - pesto - crostinni
​
HOOFD GERECHT
​GEVOGELTE
Poulet a la Normande met zuidvruchten, citroentijm, appeltjes, calvados en een klein spekje
​
VEGETARISCH
Millefuille van groene linzen , pompoen, gebrande geitenkaas, humus, biet pickle, safraan boter , bladerdeeg​
​​
NAGERECHT
​PARFAIT
Friesse dumkes - honing - Zilverwater van Fa van Wees
PRIVE DINER
HOLLANDSE SMAKEN MENU
€ 85,00 p.p.
incl Wijnarrangement*
​
VOOR GERECHT
GARNALEN BISQUE
Grijze garnalen - Witte asperges – saffraan - dille
HOOFDGERECHT
GEVOGELTE
DUCK A LA ORANGE
Eend – sinaasappel & Lapsang Souchong jus – honing - zwarte olijventapenade
VIS
ZARZUELA
Seizoensvisfilet – garnalen – rivierkreeftjes – venusschelpen – scheermesjes in Tomaten-amandelsaus
VEGETARISCH
STOOF
Jackfruit - Kruidkoek - zuidvruchten - calvados - rode wijn
BIJGERECHT
SEIZOENEN MOUSSELINE Zoete aardappel – mosterd – groene peperkorrels
GROENELINZEN
​
NAGERECHT
KAASPLANKJE
3 top Nederlandse kazen van Oudwijker
druiven - notenbrood -
​
PRIVE DINER
KERST MENU
€ 55,00 p.p.
Kerstmenu
​
AMUSE
WILDE KERSTSOEP
Langzaam getrokken wildfond, Madeira, kruidnagel, cantharel.
VOOR​
Huisgemaakte WILDE GANZEN RILETTE
Cornichon, notenbrood, winter pikkel
of
Vegetarische optie: Buffel burratta
paprika mousse – crostini
HOOFD
RIGHT ROYAL GAME STEW
Caro’s Wildstoof van gemengd wild. Langzaam gestoofd met jeneverbes, peperkoek, laurier, Marsala wijn, zilveruitjes citroentijm en een klein scheutje Cognac.
of
ROYAL JACK
Stoof van Jackfruit, langzaam gegaard met jeneverbes, peperkoek, laurier, Marsala wijn, zilveruitjes citroentijm en een klein scheutje Cognac.
BIJGERECHTEN
Stoofpeertjes met port en sinaasappel
Cumberlandsaus,
Romige gegratineerde schorseneren
Petits Oignons a la Monegasque ​​​​
​
NA
ZUCCA CON STELLATE
flespompoen - steranijs - pijnboompit - zilverwater- Hangop
​
CARO'S KAASSELECTIE
3 soorten seizoenskaas - notenbrood – ovendruif
PRIVE DINER
CULLINAIR VERRASSINGSMENU
€ 65,00 p.p.
​
Caro’s Culinair 3 gangen verrassing menu bestaande uit top gerechtjes uit Caro’s recentelijk verschenen kookboek.
Per gang serveren wij 1 gerecht voor het gehele gezelschap. Dieet wensen worden ná uw boeking door ons opgenomen.
​