top of page

PRIVE DINER 

AAN ONZE GROTE KEUKEN TAFEL

 

Kom in de keuken van CAROKOOKT, that's where it happens!

​

Jullie zijn van harte welkom om in alle rust te genieten aan de grote keukentafel van CAROKOOKT. Smaakvolle gerechten, een lust voor het oog, mond en hart. Bij ons aan tafel zit je ongedwongen en informeel.

We bieden een rustige en vriendelijke omgeving waar het goed toeven is onder het genot van onze kook kunsten en jullie gezellige geroezemoes van een goed gesprek.

​

Versterkte muziek tref je niet aan bij ons. Wellicht even de zachte klanken van een Frans chanson tijdens het genieten van de huisgemaakte Rilettes van Wilde gans. Wij houden van tafelgesprekken, van mens tot mens..

​

Daarom, welkom in de keuken van CAROKOOKT, laten we samen het glas heffen en  proosten op het leven!

​

Caro van der Meulen

​

Oh ja, natuurlijk houden we graag rekening met jullie dieet wensen ;)

​

MENU EEN Herfstmenu € 55,00 p.p.

MENU TWEE Cullinair menu € 65,00 p.p.

MENU DRIE Dutch Tasting € 85,00 p.p.

MENU VIER Kerst menu 2024 55,00

​

PRIVE DINER

SEIZOENS MENU

€ 55,00 p.p.

Per groep 1 gerecht per gang.

​

 

VOOR GERECHT

Buffel buratta

tomaat - pesto - crostinni

​

HOOFD GERECHT

​GEVOGELTE

Poulet a la Normande met zuidvruchten, citroentijm, appeltjes, calvados en een klein spekje

​

VEGETARISCH

Millefuille van groene linzen , pompoen, gebrande geitenkaas, humus, biet pickle, safraan boter , bladerdeeg​

​​

NAGERECHT

​PARFAIT

Friesse dumkes - honing - Zilverwater van Fa van Wees

PRIVE DINER

HOLLANDSE SMAKEN MENU

€ 85,00 p.p.

incl Wijnarrangement*

​

 

VOOR GERECHT

GARNALEN BISQUE

Grijze garnalen - Witte asperges – saffraan - dille

 

HOOFDGERECHT

GEVOGELTE

DUCK A LA ORANGE

Eend – sinaasappel & Lapsang Souchong jus – honing - zwarte olijventapenade

 

VIS

ZARZUELA

 Seizoensvisfilet – garnalen – rivierkreeftjes – venusschelpen – scheermesjes in Tomaten-amandelsaus

 

VEGETARISCH

STOOF

Jackfruit - Kruidkoek - zuidvruchten - calvados - rode wijn

 

BIJGERECHT

SEIZOENEN MOUSSELINE Zoete aardappel – mosterd – groene peperkorrels

 GROENELINZEN

​

NAGERECHT

KAASPLANKJE

3 top Nederlandse kazen van Oudwijker

druiven - notenbrood - 

​

PRIVE DINER

KERST MENU

€ 55,00 p.p.

Kerstmenu

​

 AMUSE

WILDE KERSTSOEP 

Langzaam getrokken wildfond, Madeira, kruidnagel, cantharel.

 

VOOR​

Huisgemaakte WILDE GANZEN RILETTE

Cornichon, notenbrood, winter pikkel

of

Vegetarische optie: Buffel burratta

paprika mousse – crostini

 

HOOFD

RIGHT ROYAL GAME STEW

Caro’s Wildstoof van gemengd wild. Langzaam gestoofd met jeneverbes, peperkoek, laurier, Marsala wijn, zilveruitjes citroentijm en een klein scheutje Cognac.

of

ROYAL JACK

Stoof van Jackfruit, langzaam gegaard met jeneverbes, peperkoek, laurier, Marsala wijn, zilveruitjes citroentijm en een klein scheutje Cognac.

 

BIJGERECHTEN

Stoofpeertjes met port en sinaasappel

Cumberlandsaus,

Romige gegratineerde schorseneren

Petits Oignons a la Monegasque ​​​​

​

NA

ZUCCA CON STELLATE

flespompoen - steranijs - pijnboompit - zilverwater- Hangop

​

CARO'S KAASSELECTIE

3 soorten seizoenskaas - notenbrood – ovendruif

PRIVE DINER

CULLINAIR VERRASSINGSMENU

€ 65,00 p.p.

​

Caro’s Culinair 3 gangen verrassing menu bestaande uit top gerechtjes uit Caro’s recentelijk verschenen kookboek.

 

Per gang serveren wij 1 gerecht voor het gehele gezelschap. Dieet wensen worden ná uw boeking door ons opgenomen. 

​

DUE TO A TECHNICAL ERROR:

PLEASE CONTACT US DIRECT ON 

06 394 394 06

OR

INFO@CAROKOOKT.NL

bottom of page