PRIVE DINER
AAN ONZE GROTE KEUKEN TAFEL
Kom in de keuken van CAROKOOKT, that's where it happens!
​
Jullie zijn van harte welkom om in alle rust te genieten aan de grote keukentafel van CAROKOOKT. Smaakvolle gerechten, een lust voor het oog, mond en hart. Bij ons aan tafel zit je ongedwongen en informeel.
We bieden een rustige en vriendelijke omgeving waar het goed toeven is onder het genot van onze kook kunsten en jullie gezellige geroezemoes van een goed gesprek.
​
Versterkte muziek tref je niet aan bij ons. Wellicht even de zachte klanken van een Frans chanson tijdens het genieten van de huisgemaakte Rilettes van Wilde gans. Wij houden van tafelgesprekken, van mens tot mens..
​
Daarom, welkom in de keuken van CAROKOOKT, laten we samen het glas heffen en proosten op het leven!
​
Caro van der Meulen
​
Oh ja, natuurlijk houden we graag rekening met jullie dieet wensen ;)
​
SPECIAL MENU
Recepten uit mijn kookboek
€ 85,00 p.p.
incl. 3* bijpassende wijnen *3 glas p.p. totaal
HERFST MENU
2024
€ 55,00 p.p.
Vriendelijk verzoek per groep 1 gerecht per gang te kiezen. Vraag ons even.
​
VOOR GERECHT
Buffel buratta
tomaat - pesto - crostinni
of
Rillet van wilde gans
notenbrood - cornichon - appelstroop
​
HOOFD GERECHT
VIS
witvis, schelpjes, rivierkreeft, garnaal, scheermessen, citroen, laurier, witte wijn in Amandel saffraan saus
RUND
ZOERVLEISJ uit VAALS
Runderwang – Limburgs donker bier , gepikkelde wortel, laurier, citroen tijm, appelstroop
​
GEVOGELTE
Poulet a la Normande met zuidvruchten, citroentijm, appeltjes, calvados en een klein spekje
​
VEGETARISCH
Millefuille van groene linzen , pompoen, gebrande geitenkaas, humus, biet pickle, safraan boter , bladerdeeg​
​​
NAGERECHT
​SEMIFREDDO
Bitterkoekjes - honing - walnoot - Hemel op aarde likeur van Fa van Wees​​
​
DUTCH TASTING MENU
RECIPES FROM MY COOKBOOK*
€ 85,00 3 courses including 3 glasses of paired wines
(1 glas per course)
We kindly request that you order your choise
of 1 main dish in advance. On the evening itself, ordered dishes cannot be changed.
Dietary wishes welcome.
STARTER
HOME MADE BISQU OF DUTCH ASPARAGUS
White asparagus – saffron -dill - grey shrimp (optional)
MAIN
POULTRY
DUCK A LA ORANGE Duck – orange & Lapsang Souchong gravy – honey - black olive tapenade
FISH
FISH STEW SLIPTONG – prawns – crayfish – clams – razorblades in a Tomato almond sauce
VEGETARIAN
BRAISED CELERIAC STEAK Burned goatcheese – humus – beetrootpickle – saffran butter
ON THE SIDE
SEASONS MOUSELINNE Sweet potato – tarragon pickle – mustard –
green pepercorns
GREEN GARDENHERB LENTILS
DESERT
SEMIFREDDO Frisian cookies - honey - Heaven on earth liquer from Fa. Wees
TO ORDER EXTRA
€ 7,00 p.p.
CHEESE BOARD Caro’s choice of best Dutch cheeses 3 kinds of Dutch cheese – oven grapes - oatcrackers
** COOKBOOK
I am happy to present you with my new cookbook
CAROKOOKTBOEK
Story's and adventures from my kitchen. Please feel free to ask for a copy to have a look. € 35,00