top of page

OVER CARO & CAROKOOKT

Midden in de historische wijk de Jordaan in Amsterdam vind je Carokookt. Mijn cateringbedrijf aan huis, waar ik table d'hote, catering, kok aan huis, kooklessen en nog veel meer aanbiedt. Je bent van harte welkom om mee te doen aan mijn kookavontuur in en om mijn keuken. Welkom à table voor een leuk, verheffend of serieus gesprek over food. Onder het genot van heerlijk eten, beleef je zo een perfecte  tijd. Of het nu je eerste keer bij ons is, of dat je een vaste klant bent, dit is wat je moet weten: Ik koop onze biologische ingrediënten van onze vrienden, haal onze vis bij de visboer en betrekken onze producten alleen van gecertificeerde vakmensen en verkopers. Wild komt van de jager of de erkende vakhandel. Wat in het seizoen verantwoord bejaagd wordt verwerken wij graag op onze seizoenskaart. Ondertussen ben ik altijd op zoek naar de lekkerste wijn-biercombinaties die er zijn.

Ons kookboek klaar. Bestel het snel en ga samen met ons aan de slag.

Tot ziens in de keuken !

Caro

IMG_8728.jpg

KOOKSTIJL

Mijn kookstijl is mediterraan met een knipoog naar de Hollandse keuken en af en toe een uitstapje naar een ander continent dan Europa. Kortom, diepe smaken, verse producten en af en toe een recept uit het kookboek van mijn moeder.

 

Of het nu de catering voor een event op locatie, een privé diner bij mij in de keuken of Chef op locatie bij jullie thuis is, ik verheug mij er op dit samen met jullie te mogen doen. Want als je samen eet deel je mooie dingen.​

IMG-2610.jpg

PRIJS

In 2019 werden wij onderscheiden met de Great Taste Award voor het gerecht  Fasenjan Poelepetaat, de gevulde Parelhoen bout uit de oven.​

”For several years running, we are proud to have been granted the Great Taste Award of the Anti Additive Association. Where possible, our produce is home made without additives like Vetsin, taste salts or preservatives.

koning_edited.jpg

BEZOEK

Aan mijn keukentafel mocht ik ZKH Koning Willem Alexander en Burgemeester Eberhard van der Laan ontvangen. Een grote eer om voor dit gezelschap als gastvrouw te hebben mogen fungeren.

Speciaal voor dit bezoek bedacht ik een rozemarijn shortbread koekje, dat makkelijk eet, hoog op smaak is en door de Rozemarijn heerlijk geurt en een opgewekt gemoed ondersteunt.

Recept Rozemarijn Citroen koekje

BON CAROKOOKT.jpg

REVIEWS

Een korte mail om je te bedanken voor de heerlijke gerechten en goede service afgelopen zaterdag! Iedereen heeft gesmuld en genoten. Ik vond ook dat je snel en goed je weg vond in onze keuken en bij ons gezelschap. Mijn vrienden dachten dat je al veel vaker bij ons was geweest, grappig hè?  Nogmaals, dank je wel,

lees meer

IMG_7860.png

KOEKJE VAN EIGEN DEEG

Dit koekje is gebaseerd op de Schotse Shortbread koekjes. Ik heb het ooit bedacht toen Willem Alexander een werkbezoek bracht aan mijn keuken. Het is een rozemarijn shortbread koekje, dat makkelijk eet, hoog op smaak is en door de Rozemarijn heerlijk geurt. Een belangrijk iets bij hoog bezoek.

lees meer

banner blog 2014.jpg

BLOG

Volg mij op mijn virtuele reis in mijn keuken. Sluit je ogen en luister naar de geluiden die uit mijn keuken komen. Je bent van harte uitgenodigd om met mij mee te doen tijdens mijn dagelijkse kookavonturen. Er is altijd genoeg te doen en te beleven. 

Het blog wortd momenteel omgezet en is even off-line

bottom of page