WORKSHOP

In onze keuken of op je eigen locatie ben je van harte welkom voor een leuke workshop.

 

Samen stropen we onze mouwen op en gaan aan de slag. Je kunt voor een klein gezelschap boeken of verzamel een groep vrienden en duik samen in een culinair avontuur. Je kunt ook een workshop diner boeken. Je gaat dan na de workshop gezamenlijk a table om het geen jullie gemaakt hebben samen te eten. Iedere workshop duurt ongeveer 3 a 4 uur, indien anders aangegeven en zijn uiteraard inclusief een smaakvol wijntje of fris alternatief.

 - Bel ons op 06 394 394 06

 - Vraag om informatie

IMG-3884 (3).JPG

RILETTE & PATÉ

Snel aan de slag in onze keuken om beide smëuige zaken te leren maken. Uitgangspunt is alleen natuur producten te gebruiken en het in het seizoen te houden. De rilette kunnen we direct proeven, de paté moet nog even rijpen voordat je hem kunt aansnijden.

KOSTEN

Privé workshop € 150,00 p.p.

4 tot 6 personen € 45,00 p.p..

Boek je workshop

IMG-1067.JPG

WORST DRAAIEN

Voortaan serveer je thuis alleen nog maar smaakvolle en gezonde worst zonder de vele toevoegingen zoals geur, -kleur- en smaakstoffen. Behalve dat, is worst maken leuk om te doen. Ook kinderen zijn er dol op, dus geef je op met of zonder de kinderen.

KOSTEN

Privé workshop € 50,00 p.p.

4 tot 6 personen 

Workshop diner € 45,00

Boek je workshop

IMG-5242.JPG

PASTA DRAAIEN

Niets leukers als je eigen pasta draaien! Als je eenmaal de slag te pakken hebt, is het een verslavende bezigheid en weerhoudt niets je er meer van zelf een pasta prins of prinses te worden. Uiteraard mag je het resultaat mee naar huis nemen. 

KOSTEN

Privé workshop €150,00 p.p.

4 tot 6 personen  Workshop diner € 45,00

1 Wijntje, thee, koffie of een heerlijk fris alternatief.

Boek je workshop

LIMONCELL MAKEN

Limoncello, het zuidelijke zoete zomerdrankje dat je altijd weer doet denken aan vakantie en nog meer. Deze workshop is prima te combineren met een diner, of een ander event. De workshop zelf is korter dan onze andere workshops, omdat het maken van Limoncello uit twee gedeelten bestaat. Het laatste gedeelte dien je na een aantal weken thuis zelf aan de slag te gaan. Uiteraard laten wij je uitgebreid zien hoe je dit doet.

Inbegrepen bij de workshop zijn een pot en flesje, zodat je thuis zelf makkelijk verder kunt en uiteindelijk vol overtuiging  je eigen limoncello kunt uitschenken.

KOSTEN

Privé workshop € 150,00 p.p.

4 tot 6 personen € 45,00 p.p.

 

Boek je workshop

SUSHI MAKEN

Het lijkt alles heel ingewikkeld en gecompliceerd. En dat terwijl het zo lekker is. Paula laat je zien hoe je het met een beetje handigheid en know-how tot een verbluffend resultaat kan brengen. Als je eenmaal de slag te pakken hebt, is het een verslavende bezigheid en weerhoudt niets je er meer van zelf een vingervlugge sushi chef te worden.

KOSTEN

Privé workshop €150,00 p.p.

4 tot 6 personen workshop diner € 45,00 p.p.

Boek je workshop

IMG_0225.JPG

BASIS KOKEN

Deze workshop is anders inge-richt en geheel aangepast aan jouw wensen. Wat wil je beter kunnen bereiden, wat wil je leren maken, wat gaat er "altijd" fout. We overleggen vooraf welke recepten je zou willen bereid en wat je graag beter onder de knie wilt krijgen. Je kunt per dag boeken. ( 2 x 4 uur) Per sessie 2 personen

KOSTEN

Privé workshop € 125,00 ,00 p.p.

Boek je workshop

PINTXO MAKEN

Pintxo’s, ook wel pincho’s genoemd, zijn de mooie en fijne Baskische hapjes die je samenstelt uit verschillende lekkernijen, bijeen gehouden door een stokje. We kiezen de ingrediënten per hapje en bespreken de bereidingswijze. Oven, bakken, stoven, grillen, rauw, bevroren, bijna alles is mogelijk.

KOSTEN

Privé workshop € 150,00 p.p.

4 tot 6 personen 

Workshop diner € 45,00

Boek je workshop

EXTRA

> Cadeaubon

> Facebook

> Instagram

> Twitter

 

Website design & implementation SIX GEESE FLYING amsterdam  Copyright CARO KOOKT Amsterdam