CAROKookt

Amsterdam

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
tafel 3.jpg

PRIVATE DINING
AAN ONZE GROTE TAFEL

Kom in de keuken that's where it happens!

In alle rust genieten aan de grote keukentafel van Caro Kookt. Ongedwongen en informeel. Per menu diepe smaken, verse producten. Krachtige en uitgesproken producten.​ Ik serveer graag Italiaanse stijl, niet alles op één bord, maar mooi verspreid over de avond. Uiteraard houden we graag rekening met dieet wensen. Je kunt een wijn arrangement met ons afspreken, maar meestal kijken we op de avond zelf wat mensen graag geserveerd krijgen bij hun gerechten. Drank wordt per nacalculatie verrekend. Te boeken vanaf 2 personen.  Groter gezelschap dan 8, vraag naar de opties.

 

Corona en zo.......

Tsja, graag houden wij er rekening mee. Dus heeft u een diner geboekt, vragen we u vriendelijk afstand te houden, thuis te blijven als u tekenen van Corona ervaart en ook al bent u dubbel gevaccineerd, toch nog even een test te doen voordat u aanschuift in onze fijne keuken. Graag geven wij u advies mocht u vragen hebben over ons tijdelijke Corona beleid

PRIVE DINER

Geniet een smaakvol 4 gangen diner aan onze fijne grote keukentafel. Laat je verrassen of kies samen met Caro het menu. Bij ontvangst een mooie cava om te proosten op het leven.

Van  6 - 8 personen 65,00 p.p.

Wijn arrangement vanaf 20,00

Voorwaarden:

 Graag voor komst negatief testen en geen Corona klachten. Ook volledig gevaccineerden graag testen voor komst.

DINER voor TWEE

Voor dit diner zijn jullie mijn enig gasten aan tafel.

Een smaakvol 4 gangen menu, door jou gekozen of laat je verrassen door Caro. Nodig je geliefde, je vader of moeder uit. Kom samen met je BFF. Maar vooraal: maak het de spetterende Grande Finale van de aanzoek aan je partner voor het leven

voor 2 personen a 125,00 p.p.

incl wijn arangement*

FAMILLIE DINER

FAMILIE DINER

Er is altijd iets te vieren. Vooral nu het einde van de uitdagende Corona tijd in zicht komt. Schuif aan met het gezin en neem oma en opa mee. We houden ons nog netjes aan de voorschriften zo lang die er zijn. Vier het leven en  geniet van elkaar en het heerlijK drie gangen keuzemenu.

Tot 8 personen a 37,50 p.p.

Voorwaarden:

Dit diner is bedoeld voor familileden uit één gezin ( een bubbel) en opa en oma. Graag voor komst  negatief testen en geen Corona klachten. Ook volledig gevaccineerden graag testen voor komst.

sander foto.jpg

Stap in de wereld van Vermeer

 

Nergens in de wereld vind je de keuken van het Melkmeisje van Vermeer zo perfect nagebouwd.

Boek deze belevenis incl. 17e eeuwse borrelplank.

Kijk hier voor informatie

    

caro.jpg