tafel 3.jpg

KERST DINER
AAN ONZE
GROTE TAFEL


Kom in de keuken that's where it happens!

4 gangen menu

incl. glas Cava en aperitief

€ 50,00 vermeld code "Ho Ho Ho"

 

In alle rust genieten aan de grote Kerst keukentafel van Caro Kookt. Ongedwongen en informeel. Voor deze kerst hebben we een smaakvol menu bedacht. Natuurlijk houden we rekening met jullie dieet wensen.

Ho ho ho!

Schuif aan en geniet

Toch nog even over Corona en zo....... ;)

Tsja, graag houden wij er nog even rekening mee. Dus heeft u een diner geboekt, vragen we u en uw gasten vriendelijk afstand te houden, thuis te blijven als u tekenen van Corona ervaart en ook al bent u dubbel gevaccineerd, toch nog even een test te doen voordat u aanschuift in onze fijne keuken. Graag geven wij u advies mocht u vragen hebben over ons tijdelijke Corona beleid.

bal.png
tafel 3.jpg

PRIVE DINER

Geniet een smaakvol 4 gangen diner aan onze fijne grote keukentafel. Laat je verrassen of kies samen met Caro het menu. Bij ontvangst een mooie cava om te proosten op het leven.

Van  6 - 8 personen 47,50 p.p.

Voorwaarden:

 Graag voor komst negatief testen en geen Corona klachten. Ook volledig gevaccineerden graag testen voor komst.

DINER voor TWEE

Voor dit diner zijn jullie mijn enig gasten aan tafel.

Een smaakvol 4 gangen menu, door jou gekozen of laat je verrassen door Caro. Nodig je geliefde, je vader of moeder uit. Kom samen met je BFF. Maar vooraal: maak het de spetterende Grande Finale van de aanzoek aan je partner voor het leven

van 2 tot 4 personen a 125,00 p.p.

incl wijn arangement*

* Het wijn arrangement bestaat uit een glas bijpassende door Caro uitgekozen wijn per gang. Deze wijn kan eventueel worden bijgekocht tijdens het diner

IMG-9180.JPG

FAMILLIE DINER

FAMILIE DINER

Er is altijd iets te vieren. Schuif aan met het gezin en neem oma en opa mee. We houden ons nog netjes aan de voorschriften zo lang die er zijn. Vier het leven en  geniet van elkaar en het heerlijK drie gangen keuzemenu.

Tot 8 personen a 37,50 p.p.

Voorwaarden:

Dit diner is bedoeld voor familileden uit één gezin en opa en oma. Graag voor komst  negatief testen en geen Corona klachten. Ook volledig gevaccineerden graag testen voor komst.

9FC2B15E-B9BC-48C0-BC8E-7A0B82EAC072.JPG