






het PRIVÉ DINER
Keuze menu
4 Gangen
€ 50,00
Kom In alle rust genieten. Ongedwongen en informeel aanschuiven aan onze grote keukentafel, in onze gezellige keuken ten midden van vondsten uit de Gouden eeuw waarover wij u graag vertellen. Na het boeken overleggen we het te kiezen menu, rekening houdende met jullie dieet en eet wensen.
Ieder seizoen brengen we een mooi 4 gangen menu. Kijk voor het voorbeeld even hier onder. Risotto is een vast gerecht, onze 2e gang, zodat het vlees en de groenten mooi op het bord komen. Het geeft jullie als gast ook wat meer tijd tussen de gangen door een goed gesprek te voeren met tafelgenoten. En tenslotte, niets leuker het diner af te sluiten met een likeurtje uit het antieke Likeur kastje dat wij graag a table brengen.
We kiezen standaard twee goed smakende wijnen bij uw keuze van gerecht. Verder serveren wij graag bier en sap of water uit de kraan. Deze worden op nacalculatie verrekend.
In de keuken spelen we geen achtergrondmuziek. Wel zo fijn voor de wat oudere gasten a table ;) Onder het koken genieten wij graag van het gezellige geroezemoes aan tafel, het neuriën van de chef en het geroer in potten en pannen. De keuken is toegankelijk voor een rolstoel, vraag ons even om advies.
VOORBEELDMENU
BIJ ONTVANGST
Boerenbrood met aioli
ANTI PASTI / VOORGERECHT
AFFETATO MISTI
Kaas en vleeswaar geserveerd op grote houten plank.
BIOLOGISCHE BUFFEL MOZZARELLA
met huis pesto, gebrasseerde oven tomaatjes en crostinni.
-
RILETTE VAN HET HUIS
met notenbrood en Appelstroop van Crombach uit Cortese, (Zuid Limburg)
-
VITELLO TONATIO
Entrecote, tonijnmayonaise, cornichon, Appelkapper.
-
RAVIOLI VAN HET HUIS
Gevuld naar wens
met safraanboter geserveerd.
PRIMI / EERSTE GANG
Risotto allo zafferano
-
SECONDI / TWEEDE GANG
GEVULDE POELEPETAAT/PARELHOENBOUT
Gevuld met tuinerwtjes en dragon
Gestoofd in granaatappeljus. Geserveerd met verse tuinkruiden, granaatappel en noten gremolata
of
GOUDEN EEUW HOEN
Sappige Biologische hoenderdij filet gegaard in witte wijn en marsala, gezouten citroen geserveerd met zuring en pruimen.
of
LAMSSCHENKEL
Langzaam gegaard in Marsala, met gezouten citroen, rozemarijn en munt
of
WILDSTOOF
met wintergarnituur, stoofpeer, lofgartin
-
vegetarische optie
BAARS FILET
Huis getrokken Bouillon, oven tomaatjes en peterselie walnoot crunch
of
ZOMER WELLINGTON
gevuld met Zomergroenten, ricotta in een knapperig bladerdeeg jasje
CONTORNI / BIJGERECHTEN
Groente van het seizoen
DOLCI / NAGERECHT
Semifreddo
con biscotti di panpepato e
miele selvatico / Semifreddo met pepernoten en wilde honing
of
PAVLOVA
Huisgebakken merengue, met geslagen room en rood fruit.
