het PRIVÉ DINER

Keuze menu

4 Gangen

€ 50,00

 

Kom In alle rust genieten. Ongedwongen en informeel aanschuiven aan onze grote keukentafel, in onze gezellige keuken ten midden van vondsten uit de Gouden eeuw waarover wij u graag vertellen. Na het boeken overleggen we het te kiezen menu, rekening houdende met jullie dieet en eet wensen. 

Ieder seizoen brengen we een mooi 4 gangen menu. Kijk voor het voorbeeld even hier onder. Risotto is een vast gerecht, onze 2e gang, zodat het vlees en de groenten mooi op het bord komen. Het geeft jullie als gast ook wat meer tijd tussen de gangen door een goed gesprek te voeren met tafelgenoten. En tenslotte, niets leuker het diner af te sluiten met een likeurtje uit het antieke Likeur kastje dat wij graag a table brengen.

We kiezen standaard twee goed smakende wijnen bij uw keuze van gerecht. Verder serveren wij graag bier en sap of  water uit de kraan. Deze worden op nacalculatie verrekend.

In de keuken spelen we geen achtergrondmuziek. Wel zo fijn voor de wat oudere gasten a table ;) Onder het koken genieten wij graag van het gezellige geroezemoes aan tafel, het neuriën van de chef en het geroer in potten en pannen. De keuken is toegankelijk voor een rolstoel, vraag ons even om advies.

VOORBEELDMENU

BIJ ONTVANGST

Boerenbrood met aioli

 

 

ANTI PASTI / VOORGERECHT

AFFETATO MISTI

Kaas en vleeswaar geserveerd op grote houten plank.

 

 

BIOLOGISCHE BUFFEL MOZZARELLA

met huis pesto, gebrasseerde oven tomaatjes en crostinni.

-

RILETTE VAN HET HUIS

met notenbrood en Appelstroop van Crombach uit Cortese, (Zuid Limburg)

-

VITELLO TONATIO

Entrecote, tonijnmayonaise, cornichon, Appelkapper.

-

RAVIOLI VAN HET HUIS

Gevuld naar wens

met safraanboter geserveerd.

 

 

PRIMI / EERSTE GANG

Risotto allo zafferano

-

 

SECONDI / TWEEDE GANG

GEVULDE POELEPETAAT/PARELHOENBOUT

Gevuld met tuinerwtjes en dragon

Gestoofd in granaatappeljus. Geserveerd met verse tuinkruiden, granaatappel en noten gremolata

of

GOUDEN EEUW HOEN

Sappige Biologische hoenderdij filet gegaard in witte wijn en marsala, gezouten citroen geserveerd met zuring en pruimen.

of

LAMSSCHENKEL

Langzaam gegaard in Marsala, met gezouten citroen, rozemarijn en munt

of

WILDSTOOF

met wintergarnituur, stoofpeer, lofgartin

-

vegetarische optie

BAARS FILET

Huis getrokken Bouillon, oven tomaatjes en peterselie walnoot crunch

of

ZOMER WELLINGTON

gevuld  met Zomergroenten, ricotta in een knapperig bladerdeeg jasje

 

CONTORNI / BIJGERECHTEN

Groente van het seizoen

 

 

DOLCI / NAGERECHT

Semifreddo

con biscotti di panpepato e 

miele selvatico / Semifreddo met pepernoten en wilde honing

of

PAVLOVA

Huisgebakken merengue, met geslagen room en rood fruit.

INFORMATIE VRAAG & boeken

EXTRA

> Cadeaubon

> Facebook

> Instagram

> Twitter

 

Website design & implementation SIX GEESE FLYING amsterdam  Copyright CARO KOOKT Amsterdam