de RESTAURANT
DRIE DAAGSE
van de
NIERSTICHTING
Speciaal menu
4 Gangen
€ 32,50
Ben jij een fijnproever en liefhebber van pure smaken? Van 23 tot en met 29 maart serveer ik een fantastisch tasting-menu met aandacht voor verse ingrediënten, pure smaken en minder zout. Laat je culinair verrassen en reserveer snel een plek aan mijn grote keukentafel in mijn keuken ten midden van vondsten uit de Gouden eeuw. Ik vertel u er graag over.
Dieetwensen welkom!
MENU
A table
Brood en aioli
Voorgerecht
WILDE RILLETTE
Geserveerd met Sukkerbolle, uiencompote en appelstroop van Crombach uit Cotese.
-
Tussen gerecht
RISOTTO
met safraan
-
Hoofd gerecht
VAN HET LAND ENDE SEE
Een gouden combinatie van Runderstoof en croûte uit Vaals en
oesters Rockefeller of Langousitine uit de oven
-
Bijgerecht
Groene asperges ende Pastinaak met dragon en pruimen.
-
Nagerecht
EYCKEN LOMBAERTS
De huis klassieker van Caro Kookt
Safraan Sabayonne uit de Gouden eeuw
Bij ons staat kraanwater kosteloos a table.