de RESTAURANT

DRIE DAAGSE

van de

NIERSTICHTING

Speciaal menu

4 Gangen

€ 32,50


Ben jij een fijnproever en liefhebber van pure smaken? Van 23 tot en met 29 maart serveer ik een fantastisch tasting-menu met aandacht voor verse ingrediënten, pure smaken en minder zout. Laat je culinair verrassen en reserveer snel een plek aan mijn grote keukentafel in mijn keuken ten midden van vondsten uit de Gouden eeuw. Ik vertel u er graag over. 

Dieetwensen welkom!

MENU

A table

Brood en aioli

 

Voorgerecht

WILDE RILLETTE

Geserveerd met Sukkerbolle, uiencompote en appelstroop van Crombach uit Cotese.

-

Tussen gerecht

RISOTTO

met safraan

-

 

Hoofd gerecht

VAN HET LAND ENDE SEE

Een gouden combinatie van Runderstoof en croûte uit Vaals en

oesters Rockefeller of Langousitine uit de oven

-

Bijgerecht

Groene asperges ende Pastinaak met dragon en pruimen.

-

Nagerecht

EYCKEN LOMBAERTS

De huis klassieker van Caro Kookt

Safraan Sabayonne uit de Gouden eeuw

 

 

Bij ons staat kraanwater kosteloos a table.

Boek je plaatsen

 

INNS & OUTS CARO KOOKT

Cookie beleid, privacy beleid

 

Website design & implementation SIX GEESE FLYING amsterdam  Copyright CARO KOOKT Amsterdam