ONLINE WORKSHOP
voor BCO'ers
"Pate maken"

donderdag 8 juli 20:00 - 21:00 uur

Ha Collegae BCOér. Het is tijd voor ontspanning. Het is tijd voor iets lekkers. Kortom: tijd om aan de slag te gaan. Pate vind je in alle soorten, maten en samenstellingen. Maar geloof me, iets beter dan eigen gemaakte pate is nergens te vinden, het is gewoon puur geluk.

Geef je op, dan stuur ik je de link en kun je donderdag de 8e juli inloggen vanuit je eigen keuken en direct aan de slag gaan. Mouwen opstropen, schort voor, gehaktmolen* in de aanslag en 1 2 HupPATE. 

Leuk als je mee doet met dit smaakvolle avontuur!

Tot dan,

Caro

* je hebt niet veel bijzonder keukengereedschap nodig, een uitgebreid lijstje krijg je van mij. Er zijn geen kosten aan verbonden.

ONLINE WORKSHOP
voor BCO'ers
"LIMONCELLO"


donderdag 17 Juni 2021 20:00 - 21:00 uur

Limoncello, het zuidelijke fris-zoete zomerdrankje dat je altijd weer doet denken aan vakantie en nog meer. In deze on-line workshop laat ik je stap voor stap zien hoe je te werk kan gaan om voortaan vanaf je eigen keukentafel je eigen echte Limoncello kunt maken.

Geef je op en downloqd alvast het boodschappenlijstje. Na aanmelding stuur ik je de link toe zodat je donderdagavond 17 Juni kunt inloggen.

Leuk als je mee doet met dit zonnige avontuur!

Alvast Saluti!