KERST CATERING 2023
Heerlijk, vers
& makkelijk
Rechtstreeks vanuit de keuken van CAROKookt, that's where it happens!
​
HEERLIJK & VERS
Ook dit jaar weer overheerlijke en feestelijke gerechten, met veel groenten en ingrediënten van goede waar mogelijk Biologische komaf.
​
MAKKELIJK
Net als voorgaande jaren is het mogelijk alles bereidingsklaar af te halen, geleverd te krijgen of goed verpakt mee te nemen op ski vakantie. Zo kun je zelf met weinig inspanning en/of stress een geweldig Kerstdiner op tafel toveren.
Komt met duidelijke instructies en indien nodig 24/7 telefonisch kook support op beide kerstdagen.
​
AANBIEDING
Hoofd en voorgerecht of Hoofd en nagerecht
€ 35,00 p.p.
​
Voorgerecht of nagerecht los
zie prijslijst.
​
Ophalen
- Koud, klaar voor zelf te bereiden thuis
- Warm ophalen
- Bevroren in thermobox mee naar de wintersport
​
Datum: 24 - 25 december
Tijden: 12:00 17:00 uur
Bezorging in overleg
​
Losse gerechten in overleg bij te bestellen
Verzoeken altijd welkom
​
KERSTMENU 2023
​
VOOR
WILDE KERSTSOEP €6,00
Langzaam getrokken wildfond, madeira, kruidnagel, cantharel. Met beurre noisette crostinni.
BUFFEL BURATTA € 6,00
Rucolla, Caro's famous caponata, crostinni
Huisgemaakte WILDE GANZEN RILETTE € 7,25
Cornichon, notenbrood, winter pickle
KERSTMENU AANBIEDING
€ 35,00 voor hoofdgerecht met keuze uit voor of nagerecht, bijgerechten en kerst garnituur.
Eventueel extra voor of nagerecht bij te kopen ( zie boven)
​
KERST PASTEI - VEGETARISCH
Artisjok, Beluga-linzen, bospaddenstoelen, pastinaak, romige ragout, pruimen, geitenkaas, hazelnoot, rozemarijn, jeneverbessen, citroentijm. met een deksel van bladerdeeg. Met een frisse Persillade van boter, walnoot, citroen en peterselie.
RIGHT ROYAL GAME STEW
Caro’s Wildstoof van gemengd wild. Langzaam gestoofd met jeneverbes, peperkoek, laurier, Marsala wijn, zilveruitjes citroentijm en een klein scheutje Cognac. Komt met krokant bladerdeegdeksel
​
GEVOGELTE
CARO's KALKOENROLLADE
Langzaam gegaarde kalkoenrollade. Dik gesneden of aan t stuk. Salie, rozemarijn, gember, majoraam, peper en citroentijm, gedroogde pruimen, Madeira en Limburgse appelstroop. Met een frisse Persillade van roomboter, walnoot, citroen en peterselie.
VIS
ORATA AL FORNO
Filets op de huid op bedje van venkel en spinazie, met gebrande sinaasappel, dille. Met een frisse Persillade van roomboter, walnoot en dashigranit
​
DESERT
1001 NACHT PANACOTTA
safraanglas, thijmsiroop, pistach amandelecrunch, frambozencoulies.
​
BIJGERECHTEN
KERSTGARNITUUR 2023
Stoofpeertjes met Marasquino, witteport en sinaasappel
Cumberlandsaus, cranberry, gember, kanel, port, 5 spice
​
Luchtige Kerstmousseline met groene pepertjes en een likje mosterd.
Confit van pastinaak met gepikkelde rozijnen
Petits oignons a la monegasque
CHRISTMAS CATERING 2023
Delicious Fresh & Comfortable
Directly from the kitchen of CAROKookt, that's where it happens!
​
DELICIOUS & FRESH
Once again this year, delicious and festive dishes, with many vegetables and ingredients of good organic origin where possible.
COMFORTABLE
As in previous years, it is possible to collect everything ready to prepare, have it delivered or take it well-packed with you on a ski holiday. This way you can put a great Christmas dinner on the table with little effort and/or stress.
Comes with clear instructions and, if necessary, 24/7 telephone cooking support on both Christmas days.
OFFER
Main and desert or Main and dessert
€35,00 p.p.
​Starter or dessert separately
€7.50
​TAKE OUT
- Cold, ready to prepare at home
- Pick up warm
- Frozen in a thermo box for take away on you winter sports holiday
​Date: December 24 - 25
Times: 12:00 PM 5:00 PM
Delivery on request
Individual dishes can be ordered on request
Requests always welcome
CHRISTMAS MENU 2023
EXTRA STARTERS
WILD CHRISTMAS SOUP €6.00
Slowly drawn game stock, madeira, cloves, chanterelle. With beurre noisette crostinni.
BUFFALO BURATTA €6.00
Rucolla, Caro's famous caponata, crostinni
Homemade WILD GEESE RILETTE € 7.25
Cornichon, nut bread, winter pickle
CHRISTMAS MENU OFFER
€ 35.00 for main course with a choice of starter or dessert, side dishes and Christmas garnish. Optionally, you can purchase an additional starter or dessert (see above)
CHRISTMAS PIE - VEGETARIAN
Artichoke, Beluga lentils, forest mushrooms, parsnip, creamy ragout, plums, hazelnut, rosemary, juniper berries, lemon thyme. with a lid of puff pastry. With a fresh Persillade of butter, walnut, lemon and parsley.
RIGHT ROYAL GAME STEW
Caro’s family mixed game stew. Slowly simmered with juniper, gingerbread, Marsala wine, pickled onions lemon thyme. With a crispy puff pastry lid
POULTRY
CARO's TURKEY ROLLADE
Slowly cooked turkey roulade. Thickly cut or in pieces. Sage, rosemary, ginger, marjoram, pepper and lemon thyme, dried plums, Madeira and Limburg apple syrup. With a fresh Persillade of butter, walnut, lemon and parsley.
FISH
ORATA AL FORNO
Fillets skin-on on a bed of fennel and spinach, with burnt orange, dill. With a fresh Persillade of butter, walnut and Dashi granité
DESERT
1001 NIGHT PANACOTTA
Saffron glass, thyme syrup, pistachio almond crunch, raspberry coulis.
​
SIDE DISHES
CHRISTMAS GARMENTS 2023
Stewed pears with Maraschino, white port and orange
Cumberland sauce, cranberry, ginger, cinnamon, port, 5 spice
Christmas muslin with green peppers and a lick of mustard.
Parsnip confit with pickled raisins
Petits oignons a la monegasque