feest diner

Vergeet even alle kook, bak en inkoop stress van de Kerstdagen en schuif aan in mijn keuken voor een smaakvol en Feestelijk Nederlands menu. Dieetwensen in overleg welkom.

 

Feestdagen menu

 

Amuse van Grijze garnaaltjes

-

Amsterdams rookvleesch

met in vinaigrette aangemaakte vijgen, dungesneden oer biet, radijsjes, mini sla en rode wijn dressing

-

Confit van wilde gans

Met venkel, Puy linzen, zuurkool, salie, laurier, jeneverbes. 

Erbij Bettys Rodekoolstamppotje en Stoofpeertjes uit Limburg.

Grand desert

Hangop met Kweecompot, boerenjongens en een Arnhemse Meisje

Trio van Nederlandse kazen met Appelstroop van Crombach

Wentelteefje van Sukkerbolle.

-

Glaasje “Hoe langer Hoe Liever”

Festive diner

Forget about cooking, baking and the shopping stress of the festive days. Come and sit down at my kitchen table for a tasteful and festive Dutch menu Dietary requirements welcome.

Festive menu

 

Appetizer of Dutch gray shrimps

 

Cured Amsterdam beef

with figs prepared in vinaigrette, thin-cut beet,

radishes, mini lettuce and red wine dressing

-

Wild goose confit

Fennel, Puy lentils, sauerkraut, sage, bay leaf, juniper. Served with: Bettys Red cabbage stamp and port stewed pears from Limburg

 

Grand desert

-

Curd-cheese with Quincecompot, Brandy fruit, (Dutch farm boys) and an Arnhem girl Trio of Dutch cheeses with apple syrup from Crombach French toast from Sukkerbolle.

-

Glass of “The longer the better” a Amsterdam after dinner Liqure

Boeken / Booking

 

INNS & OUTS CARO KOOKT

Cookie beleid, privacy beleid

 

Website design & implementation SIX GEESE FLYING amsterdam  Copyright CARO KOOKT Amsterdam