top of page
IMG_3702.JPG 2015-12-31-1:15:1

PRIVE DINER

Schuif aan in onze grote keuken voor een Prive Diner. Eerlijke smaken, mooie verhalen. 

 

lees verder

IMG_3702.JPG 2015-12-31-1:15:1

MEE ETEN OP VRIJDAG

Op de vrijdagavond kun je aanschuiven aan de keukentafel

en genieten van lekker eten en goed gezelschap. De afgelopen jaren schoven gasten aan uit de gehele wereld. Wanneer mogen we jou verwelkomen a table?

lees verder

images-1.jpg

CATERING

Onze laatste catering was voor een kleine 200 man op het Verhalen Festival Diner in de iJordaan. Een Italiaans stijl drie gangen diner, met artisjokken, pasta met Borlotti boontjes en uiteraard een overheerlijk desert in de vorm van Torta della Nonna, een pijnboompitten taart. Graag cateren wij jouw diner aan huis, familiefeest, huwelijksfeest, borrel of picnic op de boot. Kortom, van borrelhapje tot volledig diner. Met of zonder personeel, wij leveren de gerechten warm of koud.

lees verder

IMG_1354.jpg

WORKSHOP

Samen stropen we onze mouwen op en gaan aan de slag. Je kunt voor een klein gezelschap boeken of verzamel een groep vrienden en duik samen in een culinair avontuur. 

meer lezen

IMG_8561.jpg

KOK OP LOCATIE

Mijn laatste kok op locatie was het Heeren diner ( 35 stoere 18 jarigen) voor Julius. Alle gasten strak in 't pak, een traditioneel menu en een setting die niet zou misstaan in een film. De vader en moeder des huizes ontfermde zich over het maken van de foto's, Caro kookt deed de rest. Mocht je zelf een diner willen geven en werkelijk heerlijk achterover willen leunen, laat het ons weten. Boek je privé kok voor culinair maatwerk op je eigen locatie. Wij verzorgen de inkopen en bereiden op de gewenste dag een feestelijk maal in jullie eigen keuken.

lees verder

IMG-7104 1.JPG

EVENEMENTEN

Altijd wel wat te beleven in en om de keuken van Caro Kookt. 't Haantjes diner op Koningsavond, het gezellige Kerstdiner of het Robert Burns diner met onze eigen huis-doedelzakspeler. 

lees verder

logo carokookt.png
bottom of page