Welkom aan tafel, welkom in de 17e eeuw

Vermeer

lunch & Diner

Welkom aan tafel!

Stap in de wereld van de 17e Eeuw. Laat je smaakpapillen verwennen met gerechten gebaseerd op originele recepten uit de Gouden Eeuw. Chef-kok Caro heeft een smaakvol menu samengesteld uit originele recepten uit de tijd van Johannes Vermeer.

 

Leer over de combinaties van zout en zoet, over moderne en 17e Eeuwse ingrediënten en smaak.

 

Vanaf half oktober 2020 bieden wij je een geheel exclusieve Vermeer Lunch en Diner aan. Na je Milkmaid fotoshoot met Sander Veeneman, word je in het naastgelegen pand verwelkomt in de keuken van Caro Kookt.

Olipodrigo

Een goed gevulde kippensoep

-

Frikadelle

geserveerd met een warme salade

Gepocheerde oester met

verjus

Poached oysters with Vertjuce

--

Hoen met pruimen

Farmchicken with prunes

-

Eyeren Lombaert

Zabaglione at it's best.

Wat een fantastische setting. Geen kitcherig gedoe, maar pure smaken en gerechten die tot leven lijken te komen.

Jonathan W New York, USA

IMG-1565_edited.jpg

LUNCH

Een lichthartige lunch van rund of gevogelte met een verrassende lauwwarme salade gebaseerd op recepten uit de 17e eeuw. Wat het precies gaat worden houden we nog even een verrassing.

Set 3 gangen menu

€ 47,50 p.p.

incl. een glas Mollinkwoner special bier

Overige drank kan ter plaatse besteld worden.

DINER

Voor dit 4 gangen menu, maken we per seizoen een keuze uit vis, rund of gevogelte met een originele garnituur van groenten. Het diner wordt afgerond met een verrassend dessert.

 

Set 4 gangen menu

€ 75,00 p.p.

incl. een glas Mollinkwoner special bier

Overige drank kan ter plaatse besteld worden.

IMG-1245.JPG