








Ook dit jaar hebben we een heerlijk menu samengesteld, met genoeg gerechten voor de vegetariërs onder ons. Van één persoon tot een geheel gezelschap, laat ons weten wat je zoekt en we helpen je graag je feestmaal tevoorschijn te toveren alsof je 't zelf 't zelf gekookt hebt.
De gerechten zijn klaar en hoeven slechts volgens bijgeleverde instructies af gemaakt te worden .
BESTELLEN
U kunt tot 20 december bestellen. Na deze datum nemen we alleen bestellingen aan per telefoon 06 394 394 06.
AFHALEN
Volgens afspraak op 24 en 25 december aan het keukenraam van Caro kookt op de Nieuwe Leliestraat 16a Amsterdam
INFORMATIE
Vragen? Bel of liever app Caro op 06 394 394 06
VOORGERECHTEN
€ 9,50 p.p.
MANZO TONNATO
Pekelvlees, rosbeef met fijne tonijnmayonaise, cress, grapefruit, kapper, ruccola, kaas flinters en walnoot crunch.
€ 9,50 p.p.
VERDURE TONNATO
Biet, pompoen, wortel, rettich, bloemkool, Courgette kapper, cress, grapefruit, tonijnmayonaise, ricotta, basilicum, olijfolie met een fijne artisjok creme.
€ 9,50 p.p.
WILDE SOEP IN BROOD
Een stevige soep op basis van huisgetrokken wildfond, met gemegd wild, cremefraiche, madeira, paddenstoel extract, erbij uitgehold brood of broodjes om uit te serveren.
€ 9,50 p.p.
KREEFT THERMIDOR
½ Kreeft gegaard in Court bouillon, afgetopt met een roux van eigen vocht, Gruyerekaas en dille. Erover Caro’s fameuze persillade crumbel Klaar om zelf te gratineren.
€ 18,50p.p.
HOOFDGERECHTEN
1 pers. € 27,00 p.p. / 4 pers. € 100,00 / 8 pers. € 175,00 iInclusief alle garnituren
HOEN IN 't GROEN
Hele gevulde Biologische kip uit de oven. (1 kip is voor 4 personen. Voor 1 persoon vullen we een bout)
Erbij Cumberland saus, Gekaramelliseerde lof, knapperige Rodekool & Venkel salade, Stoofpeertje, Caro’s Aardappel gratin. Zilt groen en citroen. Jus.
WILDE STOOF EN CROUTE
Hartverwarmende wildstoof, geserveerd
Met een knaperige croûte Erbij Cumberlandsaus, Gekarameliseerde lof, knapperige Rodekool& Venkel salade, Stoofpeertje, Caro’s Aardappel gratin, zilt groen en citroen
KERST PHITIVIER
Verstopt onder een knapperig hoedje: een vulling van paddestoel, biet, pastinaak olijven, schorseneer en geitenkaas. Erbij Cumberlandsaus, Gekarameliseerde lof, knapperige Rodekool& Venkel salade, Stoofpeertje, Caro’s Aardappel gratin, zilt groen en citroen.
KREEFT THERMIDOR € 37,50 p.p.
Hele kreeft gegaard in Court bouillon, afgetopt met een roux van eigen vocht, Gruyerekaas en dille. Erover Caro’s fameuze persillade crumbel Klaar om zelf te gratineren. Erbij Caro's fameuze aardappel gratin, citroen en zilt groensalade.
NAGERECHT
1 pers. € 7,50
SEMIFREDDO
Zacht romige semifreddo gemaakt met Friesse dumkes. er bij wilde honing, gebrande hazelnoot, huisgemaakte merengue en luchtige kastanjeroom
