top of page

Voorinschrijving

het CAROKOOKTBOEK

met de beste recepten en verhalen uit de keuken

Wat een feest! Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan ons eigen kookboek. Na twintig jaar koken, cateren en gasten ontvangen aan onze grote keukentafel is het dan zover. We hebben de recepten van onze meest populaire gerechten voor jullie verzameld en samengevoegd met de verhalen en avonturen in en rondom de keuken van CAROKOOKT. Het kookboek gaat niet alleen over recepten, eten en koken, het gaat over meer, veel meer. 

 

We nodigen je uit alvast in te tekenen voor je eigen exemplaar. Vanaf zondag 7 januari kun je voorinschrijven.

Het kookboek staat boordevol heerlijke gerechten, van gezonde en smaakvolle borrelsnacks tot weergaloze vis- en seafoodrecepten, goddelijke desserts en down to waddengrond oesterbereidingen. Prijswinnende Parelhoen, saffraanlekkernij en populaire klassiekers met een twist. Kortom, te veel om op te noemen. Laat je verrassen en schrijf snel in voor je eigen exemplaar.

Tegel promotie juist.jpg

Met het aanschaffen van ons kookboek, draag je bij aan CAROKOOKT als bedrijf, waarmee wij al jaren een bewuste, ferme en verantwoordelijke food-print neerzetten.

Het kookboek zal half februari verschijnen. Bij de inschrijving ontvang je ook de uitnodiging voor de presentatieborrel op 23 februari a.s.

INFORMATIE

Voorinschrijvingsprijs € 35,00. Hiervoor sturen we je graag een Tikkie

Incl. levering of verzending naar adres in Nederland.

incl. uitnodiging presentatie borrel 23 februari 2024. 

incl. culinaire verrassing.

Voorlopige verschijningsdatum: half Februari 2024*.

* Mocht er door onvoorziene omstandigheden, bijvoorbeeld tijdens het drukproces, vertraging optreden, dan houden wij je daar uiteraard van op de hoogte. 

bottom of page